воскресенье, 5 июня 2011 г.

Салат из цуккини с яйцами. Zucchini and eggs salad.

 Легкий и сытный салат. Просто смолотила всю миску. Можно использовать в качестве начинки для сендвичей.




2 цуккини или крепких кабачка
1 луковица
3 яйца
укроп
зеленый лук
1 ст.л. майонеза
соль, черный перец


Лук мелко порезать и обжарить, добавить натертые крупно цуккини, а лучше нарезанные спичками или на тонкие полоски. Обжарить слегка. Охладить, добавить натертые яйца, укроп и зеленый лук. Приправить майонехом, перцем и, если нужно, солью.


 2 zucchini, jullienned
1  onion cut in thin slices
2 tablespoons of oil
3 eggs boiled hard
2 tablespoons of fresh dill, cut 
1/2 cup of green onions

1-2 tablespoons of  mayonnaise
 Salt and black pepper

  In a heavy saucepan  add oil warm up, add onions. Fry slightly to get light brown color. Add the jullienned zucchini, stir well.  Cover and sauté on low fire for about 20 minutes. Stir from time to time. Do not add any water. Transfer to a colander that sit on a bowl. Leave it to cool .
Add salt and  pepper. When zucchini is cold, Add green onions, fresh dill, Grate eggs and  mayonnaise. Mix well

.Adapted from    http://basic-recipes.com



Комментариев нет:

Отправить комментарий