четверг, 25 августа 2011 г.

Красный салат из креветок и тунца. Red shrimps and tuna Salad.


 1 large onion, diced
200 gr large shrimp, peeled and
deveined
1 can tuna, drained and
flaked
salt and pepper to taste
1 cup mayonnaise, or to taste
2 tablespoons yellow mustard
1/2 teaspoon garlic powder
1 large red bell pepper, chopped
2 stalks celery, chopped
4 hard-cooked eggs, chopped
1/2 teaspoon paprika



Whisk together the mayonnaise, mustard, garlic powder in a large bowl. Mix in the bell pepper, celery, shrimp, tuna and chopped eggs.

Add seafood and toss until evenly combined. Sprinkle with paprika.

Cover and refrigerate for 2 to 3 hours before serving to let flavors blend.

 Салат хоть и с майонезом, но не тяжелый. Вкусный. Главное, не переборщить с паприкой.

200 гр креветок, вареных
1 банка тунца в масле (если есть корченый тунец в масле, еще лучше)
несколько стеблей сельдерея
половина сладкого перца
1 красная луковичка
4 вареных яйца
перец, паприка, чесночный порошок
майонез и горчица по вкусу
Все мелко порезать и заправить соусом. Охладить в холодильнике до подачи.

Комментариев нет:

Отправить комментарий