Очень вкусные баклажаны. Легкие, но в то же время сытные.
1 стакан пенне или другой пасты
1 баклажан
1 луковица
2-3 зубка чеснока
400 гр консервированных или свежих томатов
моццарелла, пластинками
панировочные сухари и Пармезан для посыпки
Пасту отварить аль-денте. Баклажан порезать на две половинки, вынуть внутренность и измельчить. Лук обжарить, добавить чеснок, полезанную мякоть баклажанов и томаты. Варить 10 минут.
Наполнить половинки баклажанов, перемежая маццареллой, посыпать сухарями с пармезаном и запечь при 185 гр минут 25-30.
1 cup penne
1 eggplant
1 onion
2-3 garlic cloves
400 g tomatoes
200 g mozzarella, sliced
salt, pepper
parmesan and breadcrumbs for topping
Boil penne in salted water. Halve eggplant lengthways, scoop out and chop up the flesh. Fry chopped onion until soft, add garlic. Add the chopped eggplant and fry until browned. Add chopped tomatoes fnd seasoning. Simmer for 10 min. Stir in the pasta and put mixture in the eggplant shells, layering with mozzarella and topping with breadcrumbs and Parmesan.
Bake at 185 C for 25 -30 min.
Adapted from Fabulous Food.
1 стакан пенне или другой пасты
1 баклажан
1 луковица
2-3 зубка чеснока
400 гр консервированных или свежих томатов
моццарелла, пластинками
панировочные сухари и Пармезан для посыпки
Пасту отварить аль-денте. Баклажан порезать на две половинки, вынуть внутренность и измельчить. Лук обжарить, добавить чеснок, полезанную мякоть баклажанов и томаты. Варить 10 минут.
Наполнить половинки баклажанов, перемежая маццареллой, посыпать сухарями с пармезаном и запечь при 185 гр минут 25-30.
1 cup penne
1 eggplant
1 onion
2-3 garlic cloves
400 g tomatoes
200 g mozzarella, sliced
salt, pepper
parmesan and breadcrumbs for topping
Boil penne in salted water. Halve eggplant lengthways, scoop out and chop up the flesh. Fry chopped onion until soft, add garlic. Add the chopped eggplant and fry until browned. Add chopped tomatoes fnd seasoning. Simmer for 10 min. Stir in the pasta and put mixture in the eggplant shells, layering with mozzarella and topping with breadcrumbs and Parmesan.
Bake at 185 C for 25 -30 min.
Adapted from Fabulous Food.
Комментариев нет:
Отправить комментарий