Это идеальная утилизация белка. Быстро и очень вкусно. Прямо к приходу неожиданных гостей.
200 гр миндальной муки
30 гр обычной муки
150 гр сахара
2 белка
ваниль, экстракт миндаля и натертая цедра лимона
Белки взбить с сахаром на водяной бане до плотных гладких пиков. Смешать с остальными компонентами.
Отсадить тесто ложкой на бумагу для выпечки.
Печь в разогретой духовке при 180 гр минут двадцать.
Ingredients
- 200 gr of almond flour
- 30 gr wheat flour
- 150 gr sugar
- 2 egg whites
- 1/2 teaspoon of vanilla extract
- 1 teaspoon of almond extract
- 1 teaspoon finely grated lemon peel
Method
1 Preheat oven to 180 c and line baking sheets with parchment paper.
2 Mix together the almond flour and wheat flour. Add the vanilla, almond extract and grated peel. Place sugar and egg whites in a small saucepan on boiling water and beat
2 Mix together the almond flour and wheat flour. Add the vanilla, almond extract and grated peel. Place sugar and egg whites in a small saucepan on boiling water and beat
on medium speed until frothy. Increase the speed to high and beat until the egg whites hold soft peaks. Mix all together.
3 Place teaspoons of the dough on the parchment paper and
dust with sugar. Bake for 20 minutes or until golden brown. Cool
completely before serving. Store in a cool, dry
place.
Комментариев нет:
Отправить комментарий