вторник, 17 июня 2014 г.

Амаретти. Amaretti.

 Это идеальная утилизация белка. Быстро и очень вкусно. Прямо к приходу неожиданных гостей.

200 гр миндальной муки
30 гр обычной муки
150 гр сахара
2 белка
ваниль, экстракт миндаля и натертая цедра лимона
Белки взбить с сахаром на водяной бане до плотных гладких пиков. Смешать с остальными компонентами.
Отсадить тесто ложкой на бумагу для выпечки.
Печь в разогретой духовке при 180 гр минут двадцать.

 

 

Ingredients

  • 200 gr of almond flour
  • 30 gr wheat flour
  • 150 gr  sugar
  • 2 egg whites
  • 1/2 teaspoon of vanilla extract
  • 1 teaspoon of almond extract
  • 1 teaspoon finely grated lemon peel

Method

1 Preheat oven to 180 c and line baking sheets with parchment paper.
2 Mix  together the almond flour and wheat flour. Add the vanilla, almond extract and grated peel. Place  sugar and egg whites in a small saucepan on boiling water and beat
on medium speed until frothy. Increase the speed to high and beat until the egg whites hold soft peaks. Mix all together.
3 Place teaspoons of the dough on the parchment paper and dust with sugar. Bake for 20 minutes or until golden brown. Cool completely before serving. Store in a cool, dry place.

Комментариев нет:

Отправить комментарий