понедельник, 7 ноября 2011 г.

Зеленая фасоль с мясным фаршем. Green Beans with Ground Meat.


 Блюдо для промозглого осеннего вечера. Не тяжелое, но сытное. Из тех, когда, даже наевшись, хочется своровать еще ложечку со сковородки.

500 гр мясного фарша
500 гр зеленой свежемороженной фасоли
2 луковицы, мелко порезанные
соль, перец, сухой базилик
0.5 ч.л. коричневого сахара
1 ст.л. порошка куриного супа
3 зубка чеснока, три четверти стакана сливок
2 ст.л. томатной пасты
400 гр. банка консервированных томатов

Обжарить мясо, добавить подрумяненный лук. Добавить пасту, специи, помидоры. Проварить 10 минут.
Добавить фасоль, варить минут сорок. В конце смешать со сливками. 


Green Beans with Ground Meat


Ingredients:
500 gr ground lamb, beef or turkey
2 Tbsp. oil
2 medium onions, chopped
1  tsp. salt
½ tsp. black pepper

½ tsp brown sugar
1 Tbsp chicken soup powder
3/4 cup cream
1 tsp. crushed dried basil
3 clove garlic, minced
2 lb. frozen green beans
400 gr. can diced tomatoes
2 Tbsp. tomato paste

Directions:

1. In a nonstick skillet, brown meat for about 10 minutes, stirring frequently.
2. Saute the onions in olive oil until soft and slightly brown.
3. Return the meat to the skillet with the onions. Add salt, pepper, basil, and garlic. Cover & cook 10 more minutes.
4. In a large pot, add the green beans, powder and sugar. Pour the canned tomatoes, and the diluted tomato paste over the green beans; stir.
5. Add the meat mixture to the green beans. Mix together.
6. Bring to a boil, then cover and simmer for 40 min., or until beans are tender. Beat the cream with salt and pepper (to taste) and stir it into the vegetables and meat.




2 комментария: