воскресенье, 4 марта 2012 г.

Салат из картофеля, песто, тунца и артишоков. Pesto Potato Salad with Artichoke Hearts, Tuna & Sun-Dried Tomatoes


Салат со средиземноморским ароматом, яркий и сытный.
2 картофель, нарезанный
3 ст.л. песто
1/4 стакана сушенных и в масле помидоров
1/3 стакана нарезанных консервированных донышек артишоков
2 ст.л. кедровых орехов
1 баночка тунца в масле
2 яйца, вареных и нарезанных
соль, перец
Картофель отварить, нарезать. Смешать с остальными ингредиентами. Подавать при комнатной температуре.


  • 2 potatoes, cut into cubes
  • 3 tbsp. pesto
  • 1/4 c. sun-dried tomatoes, sliced
  • 1/3 c. marinated or canned artichoke hearts, chopped
  • 2 tbsp. pine nuts, toasted
  • 1 can tuna, drained
  • 2 eggs, chopped
  • salt and pepper to taste 
  •  
  • Place potatoes in large saucepan and cover with water. Bring to a boil; reduce heat to low and simmer for 20- 15 minutes. Drain and cool.
  • Transfer potatoes to a large bowl. Add pesto, tomatoes, eggs, tuna, artichoke hearts, pine nuts, salt and pepper. Gently stir together.

Комментариев нет:

Отправить комментарий