Салат со средиземноморским ароматом, яркий и сытный.
2 картофель, нарезанный
3 ст.л. песто
1/4 стакана сушенных и в масле помидоров
1/3 стакана нарезанных консервированных донышек артишоков
2 ст.л. кедровых орехов
1 баночка тунца в масле
2 яйца, вареных и нарезанных
соль, перец
Картофель отварить, нарезать. Смешать с остальными ингредиентами. Подавать при комнатной температуре.
- 2 potatoes, cut into cubes
- 3 tbsp. pesto
- 1/4 c. sun-dried tomatoes, sliced
- 1/3 c. marinated or canned artichoke hearts, chopped
- 2 tbsp. pine nuts, toasted
- 1 can tuna, drained
- 2 eggs, chopped
- salt and pepper to taste
- Place potatoes in large saucepan and cover with water. Bring to a boil; reduce heat to low and simmer for 20- 15 minutes. Drain and cool.
- Transfer potatoes to a large bowl. Add pesto, tomatoes, eggs, tuna, artichoke hearts, pine nuts, salt and pepper. Gently stir together.
Комментариев нет:
Отправить комментарий