Куриная кожица (спросить мясника, обычно они ее выбрасывают)
Куриное филе, нарезанное на шницели
Пастрама из утки или индейки с прослойками жира
4 зубка давленого чеснока
Черный перец, соль, паприка, розмарин
Разложить шницели на коже, на него - пастраму, а на нее - смесь специй.
Завернуть рулетом и связатьтолстой нитью. Печь 1 час примерно при 185 гр.
Снять нить, нарезать вдоль и подать охлажденным.
- chicken skin
- 3-4 chicken shnitzels
- 1 tablespoons fennel seeds
- 1 tablespoons crushed red pepper flakes
- duck pastrami
- 1 tablespoon minced fresh rosemary
- 4 garlic cloves, minced
- salt
-
Put skin side down; arrange chicken in center. Arrange pastrami above.Mix fennel seeds and red pepper flakes in a small bowl along with the rosemary and garlic.
- Put the mixure on the top and roll small roulade
-
Preheat oven to 185°. Season porchetta with salt. Roast on rack in baking sheet, for 50 minutes - 1 hour. Let rest for 30 minutes. Using a serrated knife, slice into 1/2" rounds.
Комментариев нет:
Отправить комментарий