среда, 24 июня 2015 г.

Salmon Couscous Burgers. Бургеры из лосося с креветками и кусукусом.



  • 300 gr wild salmon fillet, skin removed
  • 100 gr cooked shrimps
  • 1/3 cup finely diced shallots
  • Kosher salt and freshly ground black pepper, to taste
  • 3/4 cup cooked couscous
  • 1/2 tsp Old Bay
  • 1 large egg, beaten
Directions:

Finely cut the salmon. Add the couscous, Old Bay, egg, chopped shrimps, shallots, salt and pepper. Mix to combine, then form into 5 patties.
Heat a large nonstick skillet over medium heat, add the oil and cook over medium heat until tender, about 4 to 5 minutes.




  • 300 гр лосося
  • 100 гр вареных креветок
  • 1/3 стакана мелконарубленного лука
  • Соль и прец по вкусу
  • 3/4 стакана готового кускуса
  • 1/2  ч.л. приправы Олд Бэй или любой приправы для рыбы
  • 1 яйцо


  •  Лосось мелко нарубить, добавить остальные ингредиенты. Можно добавить сухари, если разваливается. Мокрыми руками сформировать котлетки. Обвалять в сухарях и обжарить до готовности.

    Комментариев нет:

    Отправить комментарий